20 de jul. 2012

L'Obra completa de Bladé, ara en format digital

L'editorial Cossetània va començar a publicar l'any 2006 l'Obra completa d'Artur Bladé i Desumvila. Actualment s'han publicat 11 volums que comprenen 24 llibres de l'autor de Benissanet, i que són els següents:

1. Cicle de la Terra Natal I : Benissanet : els treballs i els dies d'un poble de l'Ebre català ; Gent de la Ribera d'Ebre : artesans, pagesos, rodaires... -- 2. Cicle de l'exili I : L'exiliada -- 3. Cicle de la Terra Natal II : Les primeres descobertes ; Crònica del país natal : vida i mort d'un petit món ; Visió de l'Ebre català ; Guia de Benissanet (Ribera d'Ebre) -- 4. Cicle de biografies I : El meu Rovira i Virgili ; La vida d'un català excepcional : Antoni Terré, de Móra d'Ebre -- 5. Cicle de la Terra Natal III : L'edat d'or -- 6. Cicle de l'exili : Viatge a l'esperança ; De l'exili a Mèxic -- 7. Cicle de les biografies II: Contribució a la biografia de Mestre Fabra ; El senyor Moragas, "Moraguetes" -- 8. Cicle de la història: Felibres i catalans ; Montpeller català ; El castell de Miravet ; El prior Penna ; Els setges de Gandesa i del castell de Móra d'Ebre -- 9. Cicle de l'exili III : L'exiliada (segona part) -- 10. Cicle dels dietaris I (Viure a Tarragona. Fulls d'un dietari, 1966-1969 ; Viure a Tarragona. Fulls d'un dietari, 1970-1971) -- 11. Cicle de les biografies III: Geografia espiritual de Catalunya : segons les teories de Francesc Pujols ; Francesc Pujols per ell mateix.

La versió digital de l'obra es pot adquirir a la web de la Xarxa d'editors Edi.cat, edicions digitals en català a un preu que oscila entre els 3 i els 13 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada