19 de jul. 2012

El Museu de les Terres de l'Ebre presenta Ebre Natura & Cultura

El dimarts 17 de juliol el Museu de l'Ebre va presentar el seu nou projecte Ebre Cultura & Natura.
Es tracta d'un projecte creat pel dinamitzar diversos equipaments culturals de les nostres terres i donar-los a conèixer tant als turistes com a la pròpia gent del territori; amb la intenció de posar en valor el nostre patrimoni arqueològic, històric, etnològic i cultural.

El programa integra equipaments construïts i gestionats per diverses administracíons com ara
el Parc Arqueològic de la Carrova (Amposta), constituït per la vila romana i la torre medieval; el Parc arqueològic de la Cultura dels Ibers format per la casa O’Connor i el poblat ibèric de la Moleta del Remei (Alcanar); el Centre d’Interpretació de la Serra de Montsià (Freginals); el Centre d’Interpretació Viure al Poble (Masdenverge); el Centre d’Interpretació de la Plana (Santa Bàrbara) o el Museu de la Mar de l’Ebre (La Ràpita).

A banda, també formen part de la xarxa altres instal·lacions patrimonials distribuïdes arreu del territori com són sis àrees i setze itineraris interpretatius.

Si voleu coneixer més a fons el projecte, podeu fer ho a la pàgina web del Museu de les Terres de l'Ebre on presenten tots els equipaments, tot i que alguns dels apartats encara es troben en fase de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada