1 de juny 2015

Litterarum i Fira del Llibre Ebrenc




Ja tenim aquí la 8a edició de Litterarum i la 12a edició de la Fira del Llibre Ebrenc. Tots dos certamens tindran lloc a Móra d'Ebre entre el 5 i el 7 de juny. 

Litterarum és una fira d'espectacles al voltant de la literatura i del món del llibre en llengua catalana, adreçat a gestors i programadors culturals.


La Fira del Llibre i l’Autor Ebrencs, per la seva banda, té com a objectiu "esdevenir la trobada anual de tots els autors, editors, llibreters, distribuïdors, entitats culturals, centres d’estudis, lectors i públic en general, on es farà difusió de totes les obres i els autors ebrencs, i on es podrà adquirir qualsevol llibre d’autor o de temàtica que pertanyi a les comarques ebrenques; per la qual cosa, la Fira intentarà aglutinar el màxim fons de llibres antic i modern possible en aquesta línia". 


A més més, s'hi organitzen taules rodones (per tractar temes d'interès relacionats amb la indústria del llibre ebrenc), activitats lúdiques relacionades amb la literatura, xerrades...;tot un ventall d'activitats que podeu trobar  al programa oficial .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada