26 d’abr. 2012

Tastets de Primavera 2012



La Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner organitzen els Tastets de Patrimoni de les Terres de l'Ebre. Es tracta d'un projecte que té com a objectiu difondre el patrimoni i la història de les comarques ebrenques en col·laboració amb biblioteques de les quatre comarques i investigadors dels diferents centres d'estudi de la demarcació. 


Es realitzaran “tastets” a la primavera i a la tardor però hi haurà dos menús de manera simultània cada temporada amb l’objectiu de donar a conèixer al Baix Ebre i Montsià el patrimoni i la història vinculada a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta i viceversa.

Per a realitzar les conferències i les visites es compta amb la col•laboració dels centres d’estudis, les entitats culturals i els investigadors del territori.

Les sortides es realitzaran en autocars que faran un itinerari per a facilitar a les persones la participació, i les visites vinculades a les xerrades tindran lloc una al matí i l’altra a la tarda amb l’objectiu de conèixer directament el que ha estat explicat en les conferències. El preu de la sortida també inclou el dinar. S’aprofitaran les sortides per a apropar als participants a activitats culturals del territori com la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum o la Trobada d’Entitats Culturals de la Diòcesi de Tortosa.

Animem a tothom a participar d’aquesta iniciativa que oferirà al públic en general la possibilitat de conèixer millor el ric patrimoni de les Terres de l’Ebre.

Si voleu més informació, consulteu el Programa dels Tastets de primavera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada