28 d’oct. 2011

VIII Trobada d'Entitats i Associacions Culturals de les Comarques de la Diòcesi de Tortosa


Ja us podeu inscriure a la VIII Trobada d’Entitats i Associacions Culturals de les Comarques de la Diòcesi de Tortosa, que es realitzarà el proper 26 de novembre a la sala Jordi Brull i Martínez de l’EMD Jesús. Enguany  porta per títol  “El patrimoni: estudi, protecció, valorització i vindicació”.

Programa

09.30  Recollida de la documentació
10.00  Inauguració de la Trobada
10.15  Presentació de la Comissió Cívica de Patrimoni de les Terres de l’Ebre: antecedents, creació i funcionament. Intervindran la Sra. M. Carme Jiménez, directora de l’Institut Ramon Muntaner, el Sr. Josep Moragrega, membre del CERE i vicepresident de la Comissió Cívica de Patrimoni de les Terres de l’Ebre, la Sra. Dolors Queralt, presidenta de la Junta Gestora i la Sra.Victòria Almuni , presidenta de la CCPTE.
11.30 Pausa – Cafè
12.00 Figures de protecció del patrimoni a càrrec del Sr. Ferran Torta, arquitecte i membre de la Comissió Cívica de Patrimoni de les Terres de l’Ebre.
12.45 El SAM (Sevei d’Atenció als Museus) del Museu de les Terres de l’Ebre a càrrec del Sr. Àlex Farnós, director del Museu de les Terres de l’Ebre.
13.30 Presentació de projectes vinculats al patrimoni de les comarques de la Diòcesi de Tortosa.
14.30 Dinar
16.30 Activitats complementàries
  • Passi del DVD “Gerard Vergés” de Josep Joan i Segarra
  • Taller d’Indumentària Tradicional a càrrec del CEIITE
  • Recital poètic vinculat a l’obra de Gerard Vergés.
En el mateix espai de la Trobada es podrà visitar l’exposició "Gerard Vergés, el poeta... el literat...", produïda  per la Fira Literària Joan Cid i Mulet.


Inscripcions fins al 23 de novembre al tel. 977 40 17 57 o bé a l’adreça electrònica merce@irmu.org. La inscripció té un preu de 14 €, que correspon al dinar i que es podrà abonar al mateix dia de la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada