1 de jul. 2011

X Assemblea d'Espais Escrits

El passat dia 7 de juny es va celebra la X Assemblea d'Espais Escirits al Museu de l'Anxova i la Sal. Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català es una associació privada sense ànim de lucre que neix "amb l’objectiu d’articular els projectes de custòdia, recerca, i difusió del llegat tangible i intangible dels escriptors de la literatura catalana, per tal de cartografiar el patrimoni literari català a través de les institucions que el vetllen i en promouen la lectura i els estudis".


En aquesta ocasió van ser tres els nous socis que es van acceptar: l’Ajuntament de Begur va presentar la ruta poètica Joan Vinyoli, la Biblioteca Marcel·lí Domingo a l’escriptor medieval Cristòfol Despuig i l’Estació Nàutica Roses va incorporar a Carles Pi Sunyer.

Miquel Arasa, en representació de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, feu la presentació de l'escriptor Cristòfol Despuig. Despuig és el segon escriptor de les nostres terres present a la Xarxa d'Espais Escrits, on també hi podem trobar informació sobre l'escriptor riberenc Artur Bladé Desumvila.

Si voleu més informació sobre l'entitat, consulteu la pàgina web de Espais Escrits

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada