21 de jul. 2010

Web de la setmana...Tortosa Turisme





Aquesta setmana us presentem la Web de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa.

Hem de felicitar els responsables de la web perquè es tracta d'un lloc molt ben estructurat, de fàcil consulta, i amb informació molt interessant sobre tot allò que es pot fer a Tortosa des del punt de vista turístic.

Per a mí la seva principal virtut és que conté tot allò que es pugui necessitar per a planificar i realitzar una visita a Tortosa, fins al punt que gairebé no cal ni fer una parada a l'oficina de turisme.

M'explico. Té un apartat de descàrregues amb plànols de la ciutat (a tot color) amb els principals edificis a visitar, fullets amb informació sobre la catedral, itineraris per les fortificacions...

A la secció Que fer? hi trobareu diferents activitats a fer classificades en: Turisme cultural, turisme de natura, esdeveniments, shopping i sortir de nit. Tot amb enllaços relacionats, horari, adreces, descarregues d'informació...

Si voleu informació sobre els monuments de Tortosa, esteu de sort. Hi trobareu una finestra desplegable, a la secció Que fer?, on podeu seleccionar el monument que us interessa i us en farà una breu descripció.

1 comentari:

  1. Hem de felicitar als responsables de la web perquè es un lloc web molt ben estructurat,
    però trobem a faltar l'adreça de la Biblioteca Pública, ja que teniu en compte que molta gent quan no sap a on adreçar-se per consultar aquests llocs d'interés turístic va a la biblioteca.
    No estaria de més que afegiu un enllaç :www.biblioteca.tortosa.cat

    ResponElimina