30 de jul. 2010

Nova revista...Quaderns de l'Ebre


Ha nascut una nova revista: Quaderns de l'Ebre. Els seus pares són un grup de professors de l'IES de l'Ebre de Tortosa.

Tal com diu l'editorial de la revista, pretenen fer evident que, malgrat que des de l'administració se'ls considera només funcionaris (que mouen paperassa) i des de la societat se'ls veu com uns privilegiats (amb poca feina i moltes vacances), ells tenen la voluntat de millorar intel·lectualment i professionalment. Per això diuen:

"Volem, des de les nostres pàgines, palesar i demostrar els esforços i treballs dels professionals de l’ensenyament més enllà del que oficialment se’ls demanda, i presentar i donar a conèixer alhora una altra vessant del seu treball, poc valorada però valuosa tant per a la nostra comunitat educativa com per a la societat en general. Volem, en definitiva, oferir la seua aportació a la cultura i a la ciència"

Què hi trobareu? En aquest número tenim articles molt diversos: de caire històric (sobre l'Escola de Treball o la Fundació de la Cambra de Comerç), altres articles pràctics (com millorar els nostres vídeos domèstics), col·laboracións literàries (Albert Roig i Andreu Carranza) o reflexions sobre qüestions educatives.
Us animem a descarregar-vos el primer número de la revista. Ho podeu fer des de la pàgina de l'IES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada