22 de febr. 2010

WEB DE LA SETMANA



La Web que us recomanem aquesta setmana correspon a la llibreria La 2 de Viladrich.


La 2 de Viladrich, que continua la tasca duta a terme durant molts anys per la Llibreria Viladrich, representa a un dels dos únics establiments dedicats a llibreria que queden a Tortosa.


En aquesta nova etapa, a més d'oferir presencialment les darreres novetats, també han apostat per ser presents a la xarxa i amb aquesta finalitat han creat una pàgina web que presenta les darreres novetats que els hi arriben, i informa de les activitats que organitzen.



Altres serveis que ens ofereixen a través de la seva pàgina són: fer comandes de llibres en línia, o bé demanar exemplars dedicats pels autors, un servei de ressenyes d'alguns dels llibres que tenen a la venda elaborats per Jesús Tibau.


A més a més, no és limiten als llibres en suport paper. Així que si ho voleu saber tot sobre els llibres i els lectors de llibres digitals, també us ofereixen una secció de preguntes freqüents sobre el tema, que us permetrà fer-vos una idea sobre com són i què fan els anomenats "llibres del futur". Visiteu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada